S*Golden High's Burma

- The golden little special ...

S*Golden High's

Mitt namn är Malin Eidebakken och huvudinnehavare av S*Golden High's som är ett FIFe registrerat katteri sedan 4/4-2008. Sedan juni 2010 är jag även SVERAK diplomerad uppfödare. Jag föder sedan 2009 upp burmor i en liten skala i hemmiljö.

Jag är bosatt i Ekeby (beläget utanför Helsingborg) tillsammans med min man Kenny och 3 burmor. Mina äldsta kastrerade honkatt är bosatta hos mina föräldrar i Örebro. Jag har haft katter sedan barnsben men fick först avels och utställningsintresse då min familj skaffade vår första raskatt, en brun burmahane vid namn EC S*Dynamo Zimba

2008 blev jag innehavare av mitt stamnamn S*Golden High's. Att vara uppfödare är fantastiskt kul, inte minst en utmaning på många sätt! Burman är en fantastisk ras med unika egenskaper. Det är en social, tillgiven och intelligent katt. Burmans beteende brukar liknas vid hundens. Du känner dig aldrig ensam när du har en burma i hemmet!

 

Mina avelsmål är att föda upp friska och rastypiska burmor med trevligt temperament. Mina avelskatter är testade för GM2, Hypokalemi samt scannas med jämna mellanrum för hjärtsjukdomen HCM.